Käyttöehdot

Nämä käyttöehdot (“Ehdot”) ohjaavat Rahoituspisteen (“Rahoituspiste” tai “Me”) ylläpitämää rahoitus- ja perintäpalveluiden markkinointiin erikoistunutta palvelua sekä Rahoituspiste.fi verkkosivua.

1. Yleistä

Vierailemalla sivustolla ja käyttämällä Rahoituspisteen palvelua sinä (”sinä” tai “käyttäjä” tai ”asiakas”) hyväksyt nämä käyttöehdot.

Rahoituspiste on itsenäinen rahoitus- ja perintäpalveluiden markkinointiin erikoistunut sivusto. Rahoituspiste toimii ainoastaan välikätenä sinun ja perintäalan yhtiöiden (”yhteistyökumppani”) välillä, eikä se itse laadi tarjouksia, tai osallistu sopimusten laatimiseen tai perinnän toteuttamiseen. Rahoituspiste siis ainoastaan välittää yhteydenottoja itse valitsemilleen yhteistyökumppaneille.

2. Palvelun käyttäminen

Käyttämällä palvelua valtuutat Rahoituspisteen välittämään yhteydenottosi kanssamme yhteistyössä toimivalle palveluntarjoajalle (Uuva Oy). Annat edellämainitulle taholle luvan olla sinuun yhteydessä sähköpostitse ja puhelimitse. Palvelumme käyttäminen edellyttää asiakkaalta vähintään 18 vuoden ikää. Palvelun käyttäminen on maksutonta, eikä lomakkeen lähettäminen velvoita ottamaan tarjousta vastaan.

Käyttämällä palvelua vahvistat lukeneesi käyttöehdot ja alla olevan tietosuojaselosteen ja hyväksyt niiden sisällön.

3. Yhteydenottojen käsittely

Välitämme asiakkaan lähettämän yhteydenottolomakkeen välittömästi yhteistyökumppanillemme. Tämän jälkeen tapahtuva yhteydenpito on yhteistyökumppanimme vastuulla.

Yhteistyökumppanimme toimittavat tarjouksen perintäpalvelusta haluamallaan tavalla. Asiakas vastaa siitä, että yhteydenottolomakkeessa annetut tiedot pitävät paikkansa. Asiakas vastaa myös siitä, että perehtyy tarjouksen sisältöön ja hinnoitteluun tarkasti. Rahoituspiste on ulkopuolinen toimija, joten sivustomme sisällössä saattaa olla asiavirheitä hinnoittelun, palvelun ehtojen ja palvelun sisällön suhteen.

Kun tarjous on hyväksytty, muodostuu asiakassuhde suoraan asiakkaan ja yhteistyökumppanimme välille. Tarjousten sisältö riippuu yhteistyökumppanista ja jää näiden ehtojen ulkopuolelle.

4. Vastuun rajoitus

Rahoituspiste ei vastaa sivustolla olevan sisällön oikeellisuudesta. Olemme ulkopuolinen toimija, joten sivuston tekstit saattavat sisältää asiavirheitä tai muita puutteita yhteistyökumppanin tarjoaman palvelun hinnoittelun, sisällön ja ehtojen osalta. Tarjouksen ehdot varmistetaan aina yhteistyökumppanilta ennen tarjouksen hyväksymistä.

Rahoituspiste ei vastaa mistään asiakkaan ja yhteistyökumppanin välisestä sopimuksesta koituvista välillisistä tai välittömistä vahingoista.

Rahoituspiste ei vastaa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka johtuvat asiakkaan antamista virheellisistä tiedoista tai muista väärinkäytöksistä.

Rahoituspiste ei ole osallisena yhteistyökumppanin asiakkaalle antamien tarjousten laatimisessa, eikä voi vaikuttaa millään tavalla niiden sisältöön.

Rahoituspiste ei vastaa mistään välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka johtuvat odottamattomista tapahtumista, kuten lainsäädännön muutoksista, lakosta, sodasta tai muista vastaavista erityisluontoisista seikoista.

Rahoituspiste varaa oikeuden tehdä muutoksia sivuston sisältöön ja käyttöehtoihin koska tahansa ilman erillistä ilmoitusta asiakkaalle.

Rahoituspiste.fi-palvelussa voi ilmetä katkoksia ja me varaamme oikeuden lopettaa palvelun tarjoamisen koska tahansa. Rahoituspiste ei vastaa mistään näistä seikoista aiheutuneista vahingoista.

5. Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteeseen voit tutustua tämän linkin takaa.