Rahoitusta yritykselle nopeasti netistä

Hae rahoitusta yritykselle kätevästi verkossa. Täytä vain alla oleva hakemus, niin saat lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme. Hakemuksen lähettäminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Yrityksen rahoitus: pääkuva

Hae rahoitusta yritykselle

Lähetä hakulomake

Täytä ja lähetä oheinen hakemus, niin yhteistyökumppanimme ovat sinuun yhteydessä. Taustatietojen tarkistamisen jälkeen saat lainapäätökset sähköpostiisi ja/tai puhelimeesi. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

Valitse edullisin lainatarjous

Vertaile lainatarjousten ehtoja ja valitse niistä sinulle edullisin vaihtoehto. Lainasopimuksen allekirjoittaminen hoidetaan sähköisesti.

Nosta rahat

Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen saat lainan tilillesi nopeimmillaan jo samana päivänä, mutta joskus rahojen siirtäminen saattaa viedä 1-2 pankkipäivää.

Rahoitusta monenlaisiin tarpeisiin

Yrityslainasta voi saada apua useisiin erilaisiin yrityksen rahoitustarpeisiin. Sekä uudet että pidempään liiketoimintaa harjoittaneet yritykset voivat joskus tarvita lisärahoitusta toimintansa kannattavuuden maksimoimiseksi. Yritysrahoitusta haetaan yleisimmin kattamaan seuraavia menoeriä:

  • Investoinnit koneisiin/laitteistoon ja liiketiloihin
  • Käyttöpääoman kasvattaminen
  • Yrityksen toiminnan laajentaminen ja yrityskaupat
  • Uuden henkilökunnan palkkaaminen
  • Väliaikaisen kassavirtavajeen paikkaaminen
  • Muut odottamattomat kulut

Rahoitusta 1000 € - 100 000 €

Voit hakea rahoitusta yritykselle jopa 100 000 euroon asti. Nämä lainasummat soveltuvat erityisesti PK-yritysten rahoitustarpeisiin.

Korot alkaen 1,75%/kk

Lainoista peritään joko kiinteä kuukausikorko tai kiinteä toimituspalkkio. Edullisin mahdollinen kuukausikorko on 1,75%.

Maksuaikaa jopa 18 kk

Saat maksuaikaa valintasi mukaan 6-18 kuukautta. Voit maksaa lainan takaisin ennen sovittua ajankohtaa ilman lisäkustannuksia.

Rahoitusta ilman vakuuksia

Kaikki palvelumme kautta haettavat lainat myönnetään ilman reaalivakuuksia. Vähintään yhden henkilön omavelkainen takaus on pakollinen kaikissa lainoissa.

Nopeat lainapäätökset

Yhteistyökumppanimme pyrkivät vastaamaan hakemukseesi lainatarjouksilla jo saman päivän aikana. Allekirjoitettuasi lainasopimuksen saat rahat tilillesi nopealla aikataululla.

Mutkaton lainanhakuprosessi

Rahoituspiste.fi -kilpailutuspalvelua käyttämällä saat useamman lainatarjouksen yhdellä hakulomakkeella, eikä sinun tarvitse lähettää erillisiä hakemuksia jokaiseen rahoitusyhtiöön.

Rahoitusta yritykselle monilla eri rahoitusväylillä

Rahoituslaitokset

Vaivattomin keino saada yrityslainaa on hakea rahoitusta netissä operoivilta rahoituslaitoksilta. Kilpailutuspalvelua käyttäessäsi pääset vertailemaan eri rahoitusyhtiöiden tarjouksia lähettämällä yhden hakulomakkeen. Lainanhakuprosessi on todella pikainen ja parhaassa tapauksessa voit saada myöntävän lainapäätöksen ja rahat yrityksesi tilille jo saman päivän aikana. Rahoitusyhtiöiden tarjoamat lainat ovat lisäksi vakuudettomia, mikä helpottaa selkeästi myöntävän lainapäätöksen saamista. Rahoituslaitosten minimivaatimuksena lainan myöntämiselle on yleensä vähintään yhden henkilön omavelkainen takaus. Rahoitusyhtiöt eivät yleensä myöskään vaadi yrityksen tilinpäätöstietoja. Tästä on hyötyä erityisesti rahoitusta hakeville uusille yrityksille, joilla ei ole vielä takana ensimmäistä kokonaista tilikautta. Yrityksen liiketoimintasuunnitelma saattaa joissakin tapauksissa vaikuttaa rahoitusyhtiön lainapäätökseen. Hyvin laaditusta liiketoimintasuunnitelmasta käy ilmi yrityksen valmius tuottoisaan yritystoimintaan, mikä saattaa edistää lainan saamista. Rahoituslaitosten myöntämien yrityslainojen miinuspuolena on niiden hieman perinteistä pankkilainaa korkeampi hinta. Lainan kulut määritellään kuitenkin aina yrityskohtaisesti ja korkean luottoluokituksen yritys saa todennäköisesti edullisemmat maksuehdot kuin vastikään perustettu firma. Rahoituslaitosten tarjoamia lainoja kannattaa hyödyntää, mikäli yritys tarvitsee lisärahoitusta ilman pitkiä odotusaikoja. 

Rahoitusta yritykselle: kuvituskuva

Pankkilaina

Yrityslainan hakeminen pankista on perinteisin tapa yritysrahoituksen hoitamiseen. Pankkien tarjoamat yrityslainat ovat koroiltaan kaikista rahoitusväylistä edullisimpia, mutta halpaan hintaan sisältyy tiukat lainakriteerit. Varsinkin uuden yrityksen saattaa olla vaikeaa saada lainaa pankista, sillä pankin vaatimuksiin kuuluvat yleensä reaalivakuudet, sekä yrityksen tilinpäätöstiedot. Erityisesti tilinpäätöstietojen toimittaminen on usein aloittavalle yritykselle mahdotonta, mikäli yritystoimintaa ei ole vielä ollut edes yhden tilikauden ajan. Lainapäätöksen saaminen pankista voi lainasummasta riippuen kestää useita viikkoja, joten todella akuuteissa tilanteissa pankkilainan hakeminen ei välttämättä ole järkevää. Mikäli yrityksellä on tarjota pankille vähintään edellisen tilikauden tilinpäätös, asettaa tarvittavat vakuudet lainan takaukseksi, eikä lisärahoituksen tarve ole erittäin akuutti, on pankkilaina usein järkevin reitti hakea lainaa.  

Finnvera

Kotimaiset kansainvälistymään ja laajentumaan pyrkivät yritykset voivat hakea lisärahoitusta Finnveralta. Finnvera voi myöntää alle 50 000 euron lainoja kokonaan itse, tai rahoittaa sitä suurempia lainoja yhteistyössä esimerkiksi pankkien kanssa. Finnveran osuus kokonaisrahoituksesta voi olla maksimissaan 80%. 

Joukkorahoitus

Joukkorahoitus on nykyaikainen keino kerätä rahoitusta yritykselle monilta sijoittajilta ja muilta yrityksiltä. Lainanhakija voi itse luoda lainapyynnön verkossa toimivaan joukkorahoituspalveluun, minkä jälkeen halukkaat sijoittajat rahoittavat hanketta yhteisvoimin. Joukkorahoituksen avulla on mahdollista saada jopa miljoonien eurojen lainoja useiden vuosien takaisinmaksuajalla. Joukkorahoituslainat ovat useimmiten vakuudettomia, mutta rahoituslaitosten tapaan henkilötakaus on niidenkin kohdalla pakollinen. Akuutteihin tilanteisiin joukkorahoitus ei yleensä sovellu, sillä rahasumman kerääminen useilta sijoittajilta saattaa monesti olla aikaavievää.

Business Finland

Suomalainen julkisen sektorin toimija Business Finland tarjoaa rahoitusapua kotimaisille startup-yrityksille, joiden tavoitteena on toiminnan kasvattaminen ja laajentaminen ulkomaille. Business Finland -rahoitusta ei myönnetä yli 5 vuotta toimineille yrityksille. 

 

Huomioitavaa ennen lainan hakemista

-Yrityksen on oltava suomalainen ja sen on oltava merkittynä kaupparekisteriin ennen kuin lainaa voidaan hakea

-Lainanhakijan on oltava täysi-ikäinen 

Rahoitusta yritykselle: kuvituskuva

-Hakijalla on oltava nimenkirjoitusoikeus rahoitusta hakevassa yrityksessä

– Yrityksellä tai yrittäjällä ei saa olla verovelkaa tai velkoja muille lainantarjoajille.

-Yrityksen ja yrittäjän luottotiedot tarkastetaan aina ja maksuhäiriömerkinnät estävät useimmissa tapauksissa lainan saamisen.

-Huolellisesti laaditusta liiketoimintasuunnitelmasta saattaa olla apua lainan hakemisessa. Jotkin lainanmyöntäjät ottavat liiketoimintasuunnitelman huomioon riskianalyysia tehdessään. 

Usein kysyttyä

Yhteistyökumppanimme myöntävät rahoitusta 100 000 euroon saakka. Myönnettävän lainan määrä on riippuvainen  yrityksen luottoluokituksesta ja joissakin tapauksissa esimerkiksi yritysmuodosta. 

Yhteistyökumppaneiltamme voit saada maksuaikaa korkeintaan 18 kuukautta. 

Henkilötakaukseen sitoutunut takaaja on koko omaisuudellaan vastuussa lainanottajan maksamatta jääneestä velasta. 

Uudelle yritykselle voidaan myöntää yrityslainaa, mikäli se on merkitty Suomen kaupparekisteriin. Uusi yritys voi saada lainaa pankista, mikäli sillä on tarjota riittävät vakuudet. Helpoiten uusi yritys saa lainaa rahoituslaitoksilta, sillä niiden tarjoamat lainat ovat vakuudettomia.

Saat meihin yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rahoituspiste@rahoituspiste.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin niin pian kuin mahdollista. 

Lainojen kilpailuttaminen Rahoituspiste.fi – palvelun avulla on täysin maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. 

Jos ehdit jo lähettää virheellisen hakemuksen, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rahoituspiste@rahoituspiste.fi. Välitämme oikaisun yhteistyökumppaneillemme ja saat oikeisiin tietoihin perustuvat sinulle räätälöidyt lainatarjoukset. 

Useimmissa tapauksissa puutteelliset luottotiedot johtavat lainahakemuksen hylkäämiseen. Myös verovelka ja avoimet velat muille lainantarjoajille estävät yleensä lainan myöntämisen. Yrityksen ja yrittäjän luottotiedot tarkastetaan ilman poikkeuksia.