Hae yritysluottoja Vaivattomasti verkosta

Hae yritysluottoja helposti ja nopeasti yhdellä lomakkeella. Lähetettyäsi alla olevan hakemuksen saat yhteistyökumppaneidemme lainatarjoukset. Hakemuksen lähettäminen on veloituksetonta, eikä sido sinua mihinkään. 

Yritysluottoja - pääkuva

Hae yritysluottoja

Täytä lomake

Täytä vaaditut tiedot oheiseen lomakkeeseen, niin välitämme hakemuksesi eteenpäin yhteistyökumppaneillemme

Valitse paras tarjous

Lähetettyäsi hakemuksen saat lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme nopealla aikataululla. Vertaile lainatarjousten ehtoja ja valitse niistä juuri sinulle edullisin vaihtoehto. Hyväksy haluamasi tarjous ja hylkää loput.

Nosta yrityslaina

Hyväksyttyäsi lainatarjouksen saat rahat tilillesi nopeasti. Voit saada lainan käyttöösi jo yhden työpäivän kuluessa.

Yritysluotolla ratkaisuja moniin rahoitustarpeisiin

Moni yritys tarvitsee ulkopuolisen tahon rahoitusapua turvatakseen toimintansa kannattavuuden tai laajentaakseen liiketoimintaansa. Uudempi yritys saattaa tarvita yrityslainaa alkuinvestointeihin, kuten laitehankintoihin, myytävien tuotteiden hankkimiseen, työntekijöiden palkaamiseen, markkinointiin, tai esimerkiksi uusiin liiketiloihin ja kalustoon. Näiden lisäksi yksi yleisimmistä syistä lisärahoituksen hakemiseen on käyttöpääoman korottaminen. 

Pidempään toiminut yritys voi edellä mainittujen rahareikien lisäksi hakea lainaa esimerkiksi liiketoimintansa laajentamiseen tai yrityskaupan rahoittamiseen. Yritystoiminnassa kaikki ei ole aina täysin ennustettavissa, vaan joskus jokin odottamaton tapahtuma saattaa luoda yritykselle yllättävän rahoitustarpeen. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii vuoden 2020 koronaviruspandemia, joka ajoi suuren määrän yrityksiä taloudelliseen ahdinkoon. Yritysluottoja hyödyntämällä yrityksen on mahdollista selvitä hankalistakin tilanteista. 

 

Yritysluottoa 1000 € - 100 000 €

Voit hakea yrityslainaa 1000 € - 100 000€ väliltä. Palvelumme kautta haettavat lainat soveltuvat hyvin pienille ja keskisuurille yrityksille.

Luottoa jopa 1,75% kuukausikorolla

Lainan hinta on aina riippuvainen lainanmyöntäjästä, sekä lainaa hakevan yrityksen riskiluokituksesta. Parhaassa tapauksessa maksat korkoa vain 1,75%/kk.

6-18kk maksuaikaa

Sivustoltamme löytyvää lainahakemusta täyttäessäsi voit valita takaisinmaksuajaksi 6, 12 tai 18 kuukautta.

Ei vakuuksia

Luottoa voidaan myöntää ilman reaalivakuuksia, mutta henkilötakaus vaaditaan aina.

Luottopäätökset nopeasti

Yhteistyökumppanimme vastaavat hakemukseesi nopeimmillaan jopa tunnissa. Parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi jo saman päivän aikana.

Kilpailutus yhdellä lomakkeella

Yritysluottojen kilpailutus onnistuu mutkattomasti yhdellä hakemuksella. Sähköisen hakulomakkeen lähettämällä pääset vertailemaan yhteistyökumppaneidemme lainatarjouksia.

Mitä kautta luottoa voi hakea?

Rahoitusyhtiöt

Nykypäivänä nopein ja varmin keino saada yritysluottoa on tehdä sähköinen lainahakemus verkossa toimiville rahoitusyhtiöille. Kilpailutuspalvelua hyödyntämällä hakuprosessi on todella pikainen: lainatarjousten vertailu onnistuu nopeasti yhdellä hakemuksella ja parhaimmillaan lainarahat voivat olla yrityksen tilillä jo samana päivänä. Rahoitusyhtiöt eivät yleensä vaadi lainanhakijalta reaalivakuuksia, vaan ainoastaan yhden tai useamman henkilön omavelkaisen takauksen lainasumman suuruudesta riippuen. Vakuudettomuudesta johtuen rahoitusyhtiöiden tarjoamia yritysluottoja hyödyntävät erityisesti uudet yritykset, joilla ei aina vakuuksien ja tilinpäätöstietojen puutteesta johtuen ole mahdollisuutta saada lainaa pankista. Rahoitusyhtiöiden suhteellisen löyhien lainakriteerien vastapainona on niiden tarjoamien luottojen hieman korkeampi hinta. Rahoitusyhtiöiden yritysluottoja kannattaa hyödyntää mikäli rahantarve on akuutti, tai jos vakuudet puuttuvat. 

Pankit

Pankkilainan saaminen edellyttää yleensä hakijalta reaalivakuuksia, sekä usein yrityksen tilinpäätöstietoja. Tästä syystä pankkilaina on hyvä vaihtoehto yrityksille, jotka ovat toimineet hieman pidempään ja joilla on asettaa pankin vaatimat reaalivakuudet lainan takaukseksi. Vakuudeksi hyväksytään esimerkiksi yrittäjän omistamat kiinteistöt, arvopaperit tai muu henkilökohtainen kiinteä omaisuus. Reaalivakuutena voi toimia myös yrityksen nimissä oleva kiinteä omaisuus. Pankkilaina on koroiltaan kaikista rahoitusmuodoista edullisin, mutta sen miinuspuolena ovat pitkät käsittelyajat ja tiukat lainakriteerit. Tiukoista kriteereistä johtuen uuden yrityksen saattaa olla hankalaa saada pankilta myöntävää luottopäätöstä.

Joukkorahoitus

Netissä toimivien joukkorahoitusalustojen avulla yritys voi hakea yrityslainaa useilta yksityissijoittajilta ja muilta yrityksiltä, jotka pyrkivät yhdessä keräämään kasaan tarvittavan summan. Joukkorahoituspalveluiden avulla on mahdollista hakea jopa miljoonien eurojen lainoja. Korkean lainakaton lisäksi joukkorahoituksen hyvänä puolena on sen vakuudettomuus. Rahoituksen kerääminen useilta eri tahoilta on kuitenkin yleensä hidasta ja lainojen korot nousevat usein suuriksi. 

Yritysluottoja netistä: lainanhakuprosessi kuvituskuva

Finnvera

Finnveralta rahoitusta saavat ensisijaisesti uudet kotimaiset yritykset, jotka pyrkivät kasvamaan ja kansainvälistymään. Finnvera ei useimmissa tapauksissa vastaa rahoituksesta yksin, vaan se tekee yhteistyötä pankkien kanssa. Finnvera takaa lainoja sellaisille yrityksille, joilla ei ole mahdollisuutta asettaa pankin vaatimia reaalivakuuksia lainan takaukseksi. Finnvera voi esimerkiksi taata 50% yrityksen hakemasta pankkilainasta. Yli 50 000 euron lainoissa Finnveran rahoitusosuus voi olla korkeintaan 80%. 

Business Finland

Business Finland on rahoituspalvelu, joka syntyi Tekesin ja Finpron yhdistyttyä vuonna 2018. Palvelun päätavoitteena on auttaa kotimaisia startup-yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Business Finland tarjoaa rahoitusta pk-yrityksille, jotka pyrkivät laajentamaan liiketoimintaansa ulkomaille. Rahoitusta myönnetään vain alle viisi vuotta liiketoimintaa harjoittaneille yrityksille.

Pääomasijoittajat

Pääomasijoittajana voi toimia joko sijoitusyhtiö tai yksityishenkilö. Pääomasijoitusten kohteena ovat useimmiten uudet ja tuntemattomat yritykset, joilla on paljon kasvupotentiaalia. Pääomasijoituksia tekeviä yksityishenkilöitä kutsutaan bisnesenkeleiksi. Bisnesenkelit ovat todella haluttuja sijoittajia, sillä heillä on usein todella paljon kontakteja, sekä kokemusta alalta ja he mentoroivat monesti rahoittamiaan yrittäjiä. Pääomasijoituksen tuottavuus korreloi vahvasti yrityksen menestyksen kanssa, joten on myös sijoittajan edun mukaista auttaa yritystä parhaansa mukaan. 

ELY:t

 ELY-keskuksilta on mahdollista saada yrityksen kehittämisavustusta. Avustusta myönnetään kotimaisten pk-yritysten investoinneista ja muista hankkeista koituvien kulujen kattamiseen. Avustuksen pääasiallisena tarkoituksena on auttaa pk-yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään, sekä uudistamaan toimintaansa. Yrityksen koko ja kotikunta vaikuttaa myönnettävän avustuksen suuruuteen. 

Starttiraha

Uuden yrittäjän kannattaa muistaa hyödyntää TE-toimiston myöntämää starttirahaa. Starttiraha on tuki, joka turvaa uuden yrittäjän toimeentulon liiketoiminnan alkuvaiheessa. Tukipäätöstä tehdessään ELY-keskus arvioi yrityksen potentiaalia menestyksekkääseen liiketoimintaan, sekä yrittäjän valmiuksia liiketoimintasuunnitelman toteuttamiseen. Starttirahan suuruus on noin 700 euroa kuukaudessa. 

Millä kriteereillä yritysluottoja myönnetään?

-Yrittäjän tai yrityksen luottotiedoissa ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Yrityksen ja yritysjohdon luottotiedot käydään aina läpi ja mahdolliset merkinnät johtavat useimmissa tapauksissa kieltävään luottopäätökseen.

-Verovelka ja avoimet velat muille lainantarjoajille ovat yleensä este luoton saamiselle. 

-Hakijan on oltava täysi-ikäinen ja hänellä on oltava nimenkirjoitusoikeus yrityksessä. 

Yritysluottoja verkosta: lainahakemus kuvituskuva

-Yrityksen tulee olla Suomen kaupparekisterissä

-Pankit vaativat useimmissa tapauksissa hakijalta reaalivakuuksia, kun taas rahoitusyhtiöt tarjoavat vakuudettomia yritysluottoja. Vakuudettomatkin yrityslainat vaativat kuitenkin minimissään henkilötakauksen.  

-Hyvä liiketoimintasuunnitelma saattaa parantaa mahdollisuuksia luoton saamiseen rahoitusyhtiöltä. Hyvästä liiketoimintasuunnitelmasta rahoitusyhtiö voi arvioida liikeidean potentiaalin ja yrittäjän valmiudet sen toteuttamiseen. 

-Kaikki yhtiömuodot voivat hakea lainaa, mutta yhtiömuoto saattaa vaikuttaa lainan suuruuteen. Esimerkiksi toiminimille ja osakeyhtiöille myönnettävien lainasummien välillä saattaa joidenkin rahoitusyhtiöiden kohdalla olla eroja. 

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä. Palvelumme käyttäminen on täysin maksutonta, etkä sitoudu mihinkään.

Saat valita luotolle 6, 12 tai 18 kuukauden maksuajan. Takaisinmaksuaikaa valitessa kannattaa huomioida, että lainan hinta nousee aina hieman maksuajan pidentyessä. 

Yritysluoton hinta vaihtelee lainanmyöntäjän ja lainaa hakevan yrityksen riskiluokituksen mukaan. Palvelumme kautta voit saada lainaa jopa 1,75% kuukausikorolla. 

Lähetä sähköpostia osoitteeseen rahoituspiste@rahoituspiste.fi, niin vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista. 

Luoton maksuajankohta riippuu lainanmyöntäjästä ja siitä, mihin kellonaikaan olet hyväksynyt lainatarjouksen. Nopeimmillaan voit saada rahat käyttöösi jo samana päivänä.

Henkilötakauksessa takaaja sitoutuu ottamaan vastuun kolmannen osapuolen eli velallisen velasta, mikäli tämä ei pysty itse suoriutumaan velan maksamisesta. Henkilötakaaja vastaa velasta koko varallisuudellaan. 

Kaikki palvelumme kautta haettavat luotot ovat vakuudettomia, mutta niiden vähimmäisvaatimuksena on vähintään yhden henkilön omavelkainen takaus.