Rahoituspiste helpottaa rahoituksen hakemista

Palvelumme tarkoituksena on tarjota mahdollisimman simppeli väylä yrityslainojen kilpailuttamiseen. Kahdeksan kohdan lomakkeen täyttämällä saat lainatarjoukset yrityksemme kanssa yhteistyössä toimivilta rahoitusyhtiöiltä. Näin et joudu käyttämään aikaasi rahoitusyhtiöiden kartoittamiseen ja erillisten hakemusten täyttämiseen.

Palvelu on sinulle täysin riskitön ja maksuton. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, joten voit hylätä saamasi lainatarjoukset, mikäli ne eivät sinua miellytä.

Lainaa 1000 - 100.000€

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 1000 eurosta 100 000 euroon asti. Näillä summilla ratkaiset helposti pienet ja keskisuuret rahoitustarpeet.

Selkeä hinnoittelu

Hinnoittelu pohjautuu joko kiinteään toimituspalkkioon tai kuukausittaiseen korkoon. Kulut on eritelty lainatarjouksissa selkeästi.

Maksuaikaa 6-18 kuukautta

Maksuaikaa myönnetään 6-18 kuukautta. Yrityslainan voi maksaa myös etuajassa takaisin, ilman lisäkuluja.

Palvelumme kautta yritysluottoa voivat hakea kaikki yritykset yhtiömuodosta riippumatta. Joissain tapauksissa lainaehdoissa voi olla rahoitusyhtiökohtaisia eroja, kuten minimivaatimus liikevaihdolle, tai alhaisempi maksimisumma yksityisille elinkeinonharjoittajille myönnettävissä lainoissa. Alla mainitut ehdot koskevat kuitenkin kaikkia myönnettäviä lainoja.

Olemassaoleva suomalainen yritys

Lainaa hakevan yrityksen on oltava suomalainen ja sen on oltava rekisteröitynä kaupparekisteriin.

Henkilötakaus

Laina on taattava vähintään yhden henkilön toimesta. Reaalivakuuksia ei vaadita.

Ei maksuhäiriöitä

Lainaa hakevalla yrityksellä tai lainan takaajalla ei saa olla aiempia maksuhäiriömerkintöjä.