Kilpailuta yritysrahoitus yhdellä lomakkeella

Hoida yritysrahoitus kuntoon helposti verkossa. Täytä vain alla oleva lomake, niin me välitämme lainahakemuksesi eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Voit saada myöntävän lainapäätöksen jopa tunnissa. Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään.

Hae yritysrahoitusta

Hakulomakkeen täyttäminen on helppoa ja vie aikaa alle minuutin. Osa rahoitusyhtiöistä saattaa kysyä lisätietoja hakemukseen liittyen ennen tarjouksen antamista, osalle taas riittää pelkästään hakemuksen tiedot. Nopeimmillaan hakemukseesi vastataan lainatarjouksella jopa tunnissa. Laina kannattaa aina kilpailuttaa useamman rahoituslaitoksen kesken. Saatuasi rahoitusyhtiöiden tarjoukset, käy niiden ehdot läpi tarkasti ja valitse yrityksesi kannalta järkevin vaihtoehto. Sinetöi lainasopimus sähköisellä allekirjoituksella. Sopimuksen solmimisen jälkeen saat lainarahat käyttöösi yleensä viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Nosta rahat ja laita pääoma tehokkaaseen käyttöön.

Käyttöehdot

Joustava yritysrahoitus moneen eri tarpeeseen

Yritys voi tarvita rahoitusta moneen eri tarpeeseen. Suuremmat summat tulevat kyseeseen silloin, kun liiketoimintaa halutaan kasvattaa esimerkiksi yritysostoin, kansainvälistymällä tai investoimalla uusiin koneisiin. Rahoitustarpeet voivat kuitenkin olla myös pienempiä, kuten pitkistä maksuajoista johtuva maksuvalmiuden parantaminen tai pienimuotoisten laitehankintojen lyhytaikainen rahoittaminen.

Sivustomme kautta voit hakea lainaa 1000 € – 200 000 €. Tällä rahoituksella voit muun muassa:

 • investoida uusiin tuotantolaitteisiin
 • tehdä uusia laitehankintoja
 • laajentaa liiketoimintaa yritysostojen avulla
 • kasvattaa käyttöpääomaa
 • parantaa maksuvalmiutta
 • aloittaa kansainvälistymisen
 • palkata uutta henkilökuntaa

Yritysten rahoitustarpeeseen vaikuttaa vahvasti muun muassa tavoitteet, yritysmuoto ja yrityksen elinkaaren vaihe. Yksityiset elinkeinonharjoittajat harjoittavat yleensä pienimuotoisempaa liiketoimintaa, jonka tarkoitus on elannon hankkiminen. Yritysrahoituksen tarkoituksena on tällöin olemassaolevan liiketoiminnan tukeminen esimerkiksi vahvistamalla käyttöpääomaa tai tekemällä pienimuotoisia investointeja. Uudet yritykset tarvitsevat pääomaa siihen, että saavat liiketoiminnan käyntiin. Tällöin pääomaa vaaditaan erityisesti markkinointiin ja liiketoiminnan vaatimien koneiden, laitteiden ja muun kaluston hankintaan. Pidempään toimineilla osakeyhtiöillä rahoitustarpeet ovat useimmiten suurimpia. Rahoitusta tarvitaan esimerkiksi kansainvälistymiseen, yritysostoihin ja investointeihin. Tulorahoituksella kasvaminen on hidasta, joten vieraan pääoman ehtoinen rahoitus nopeuttaa kasvustrategian toteuttamista huomattavasti.

Millaisilla rahoitusinstrumenteilla yrityksen rahoitus kannattaa hoitaa?

Yrityslaina

Yrityslaina soveltuu hyvin pieniin ja keskisuuriin rahoitustarpeisiin. Lainaa saa haettua nopeasti ja joustavasti, joten se sopii erityisen hyvin yllättäviin tilanteisiin. Lainan hakua varten ei joudu käyttämään paljoa aikaa tai vaivaa, joten se on myös hyvä rahoitusinstrumentti henkilöille, jotka haluavat rahoitusta nopeasti tililleen. Esimerkiksi pankkilainaa hakiessa prosessi on selkeästi raskaampi.

Luottokortti

Luottokortti soveltuu pieniin rahoitustarpeisiin. Luotolla voi kuitata yllättäviä kulueriä tai esimerkiksi pieniä laitehankintoja. Luottokortti on selkeästi vaivattomin tapa hankkia ylimääräistä rahoitusta, kun asia ei vaadi mitään ylimääräisiä lainanhakuja, jos kortti on jo valmiina taskussa.

Joukkorahoitus

Joukkorahoitus soveltuu suuriin lainatarpeisiin. Joukkorahoituksella voidaan rahoittaa esimerkiksi kansainvälistymistä, yritysostoja tai muita yrityksen laajentumiseen tähtääviä toimia. Se soveltuu hyvin myös start-upien rahoitukseen.

Pankkilaina

Pankkilaina on hyvä rahoitusväline kaikenkokoisiin rahoitustarpeisiin. Lainaa myönnetään muita rahoituskeinoja tiukemmin ehdoin, mutta jos takaukset ja vakuudet ovat kunnossa, niin tämä on hyvä tapa järjestää yritysrahoitus. Pankkilaina on myös sieltä edullisimmista päästä, kun katsotaan kaikkia mahdollisia rahoitusinstrumentteja. Suurempien lainojen saantia helpottaa esimerkiksi Finnvera-takaus, jos omat vakuudet eivät ole riittävällä tasolla.

Laskurahoitus eli factoring

Laskurahoitus on hyvä tapa kassavirran hallintaan. Factoringissa yritys myy laskunsa rahoitusyhtiölle, jolloin yrityksen ei tarvitse jäädä odottamaan asiakkaidensa saatavia. Näin vältytään myös mahdollisilta luottotappioilta. Pitkät maksuajat ovat yksi suurimmista yritysten kassavirtaa heikentäviä tekijöitä, joten factoring on hyvä keino tämän selvittämiseen. Suurempia investointeja tällä ei kuitata, mutta yrityksen talouden tasapainottamiseen tämä on oiva väline.

Huomioi nämä seikat rahoitusta hakiessa

Sivustollamme listatut rahoitusyhtiöt myöntävät lainaa melko kevyin ehdoin. Tästä huolimatta myös heillä on joitain ehtoja, joiden on oltava kunnossa.

 • Yritys on suomalainen. Rahoitusta hakevan yrityksen on oltava suomalainen ja sen on toimittava Suomessa.
 • Yritys on merkitty kaupparekisteriin. Kaupparekisterimerkintä tarkoittaa erityisesti sitä, että uudet yritykset eivät voi hakea rahoitusta ennen kuin yritys on virallisesti laitettu pystyyn.
 • Yrityksen maksuhistorian on oltava kunnossa. Löytyykö yrityksesi maksuhistoriasta trattoja tai muita vastaavia merkintöjä? Tämä saattaa olla este lainan saannille.
 • Yrityslainan takaajien luottotietojen on oltava kunnossa. Henkilökohtaiset maksuhäiriömerkinnät ovat myös este lainan saannille. Henkilökohtainen takaus vaaditaan suurimmassa osassa lainoista, joten luottotietonsa menettäneet yrittäjät eivät saa myönteistä lainapäätöstä – ellei takaajaksi sitten löydy jotain toista henkilöä.

Usein kysytyt kysymykset

Voit saada rahoitusta 1000 € – 200 000 €. Yrityslainat soveltuvat hyvin pieniin ja keskisuuriin rahoitustarpeisiin.

Korko riippuu mm. haettavasta lainasummasta, halutusta laina-ajasta, ja yrityksen taloustilanteesta. Halvimmillaan yritysrahoitus on mahdollista saada 1,75% kuukausikorolla. Osa rahoitusyhtiöistä määrittää lainalle hinnan automaattisesti, kun taas toisissa hyödynnetään kokonaisvaltaisempaa harkintaa.

Takaisinmaksuaika vaihtelee 1-18 kuukauden välillä. Takaisinmaksu on tehty käyttäjäystävälliseksi siinä mielessä, että usein laina maksetaan takaisin kiinteissä maksuerissä. Näin on jo ennalta täysin tiedossa, että millaisiin lyhennyseriin on varauduttava. Laina voidaan useimmiten maksaa etuajassa takaisin ilman lisäkustannuksia, jos yrityksen taloustilanne paranee ennakoitua nopeammin ja lainat halutaan maksaa nopeammalla aikataululla pois. Huomioi kuitenkin lainahakemusta tehdessäsi, että laina-ajan pituus vaikuttaa myös lainakuluihin: mitä pidempi laina-aika, sitä suuremmat kulut.

Kaikki yhteistyökumppanimme myöntävät rahoitusta yhden tai useamman henkilön omavelkaista takausta vastaan. Reaalivakuuksia ei siis vaadita, mutta kevyen lainaprosessin vuoksi lainoille vaaditaan henkilötakaus. Täysin vakuudeton rahoitus nostaisi rahoitusyhtiöiden luottotappioita niin paljon, että lainakuluihin olisi tehtävä kaikkien hakijoiden kohdalla korotuksia, jolloin maksumiehiksi joutuisivat myös lainansa takaisin maksavat.

Rahoituspiste.fi-palvelun käyttäminen on maksutonta, eikä lainahakemuksen lähettäminen sido hakijaa mihinkään.

Palvelumme kautta rahoitusta voi hakea nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö. Yrityksen tulee olla rekisteröitynä Suomeen ja lainalle vaaditaan henkilökohtainen takaus.